Controllingové pojetí manažerského řízení a úloha účetnictví v něm - Zralý, Martin
Controlling a controllingové ponímanie riadenia. Vývoj controllingu. Konvergenčný koncept controllingu. Sedem základných hľadísk formulovaných konvergenčným prístupom. Vplyv rozvoja controllingu na vývoj manažérskeho účtovníctva.