Podmienky využívania know-how v trhovom priestore Európskej Únie - Svobodová, Valéria
Definície pojmu know-how. Know-how ako predmet hospodárskych vzťahov. Hneď za výnosom z investovaného kapitálu je know-how považované za to najcennejšie, čo podnik svojou činnosťou vytvára. Protimonopolné aspekty zmlúv na know-how.