Factoring: alternativa k provozním úvěrům - Morávek, Tomáš
Faktoring ako forma krátkodobého financovania podniku. Hlavný motív k využitiu faktoringu. Faktoring v zahraničnom obchode. Importný a exportný faktoring. Nástroj určený najmä pre malé a stredné podniky.