Spoločenské vedy a ekológia alebo čo je ekologické je aj ekonomické - Filo, Peter
Oblasť ochrany životného prostredia v hospodárskom živote podniku. Kontrolovaný a nekontrolovaný vstup emisií a odpadov do životného prostredia. Nové úlohy vedy a výskumu v oblasti životného prostredia. Budovanie partnerstiev medzi výrobnou sférou a akademickou obcou (PPP - public private partnerships). Program Economics Development Unit.