Aktuálne trendy v MICE priemysle - Magátová, Michaela
MICE (Meetings Incentive Conventions Events) ako najvýznamnejšia forma cestovného ruchu. Súcasný trh MICE. Štatistika kongresových miest a hostitelských krajín. Rast požiadaviek na manažment podujatí. Inovácie a trendy v MICE priemysle.