Orientácia v turbulencii = Orientation in turbulence - Slávik, Štefan, 1955-
Koncepcia orientácie podniku v podnikateľskom prostredí. Dynamika a zložitosť podnikateľského prostredia. Získavanie informácií o vonkajšom prostredí. Predvídanie budúceho vývoja a strategické plánovanie. Príklady úspešného a neúspešného predvídania. Výsledky prieskumu zameraného na orientáciu podnikov v turbulencii.