Mýty a fakty o realite marketingu v slovenských malých a stredných podnikoch - Majtán, Štefan
Všeobecné názory na marketing v malých a stredných podnikoch. Limitované podnikové možnosti a schopnosti malých a stredných podnikov. Výhody a nevýhody malých a stredných podnikov v porovnaní s veľkými podnikmi z hľadiska marketingu. Názory na potrebu a prínos marketingového strategického plánovania v malých a stredných podnikoch. Súhrnné závery z prieskumu marketingovej reality v slovenských malých a stredných podnikoch. Najdôležitejšie závery týkajúce sa faktorov ovplyvňujúcich význam marketingu a marketingovej stratégie.