Éra multikanálového bankovníctví na startu - Horný, Patrik
Základné problémy realizácie multikanálového bankovnícvtva. Predaj prostredníctvom priameho bankovníctva. Služby bez ľudského rozmeru. Aktívne poradenské služby. Nový model vzťahov so zákazníkmi.