Různé aspekty zahraničního vlastnictví ve finančním sektoru - Davidová, Petra
Prítomnosť zahraničných inštitúcií v ČR. Pozitíva zahraničného vlastníctva. Nové riziká a zahraničné vlastníctvo. Dôsledky v oblasti regulácie a dohľadu.