Ceny energie sú vecou nás všetkých - Žiga, Peter
Aktuálne problémy v oblasti energetiky Slovenska. Objektívna a nástojčivá potreba zmeniť doterajší prístup v energetike. Vývoj cien energií. Vysoké ceny energií. Príprava Stratégie energetickej bezpečnosti Slovenskej republiky s výhľadom do roku 2030. Energetická efektívnosť.