Úloha celosvetových noriem pri globalizácii z hľadiska produktovej politiky - Roman, Emil
Medzinárodná normalizačná organizácia - ISO. Kvalita noriem vytvára predpoklad kvality hospodárstva. Úžitok zo zavedených medzinárodných noriem, úloha noriem v priemysle. ISO pomáha rozvojovým a transformujúcim sa krajinám - strategický výbor na sledovanie potrieb rozvojových krajín. Akčný plán pre rozvojové krajiny 2005-2010. Význam noriem v súčasnom globalizujúcom sa svete.