Do značek se musí nejdříve investovat - Přibová, Marie
Proznačková firemná kultúra a proznačkové firemné prostredie. Vytváranie značiek ako budovanie dlhodobej konkurenčnej výhody firmy. Komunikačná hodnota značky. Proces formovania značky. Spotrebiteľ a značky.