Obchod očekávají velké změny - Toman, Miloš
Čo sa deje v súčasnosti na trhu z hľadiska marketingovej interakcie so zákazníkom. Predĺžená doba styku so zákazníkom. Ľudský faktor v obchode. Spolupráca dodávateľa a zákazníka. Budovanie vzťahov.