Se značkou je dobré registrovat i doménu stejného znění - Štajer, Libor
Čo môže byť registrované ako ochranná známka. Proces prihlasovania na Úrade priemyselného vlastníctva. Odstránenie možných prekážok zistených Úradom priemyselného vlastníctva. Námietky. Práva vlastníka ochrannej známky. Registrácia domény rovnakého znenia.