Gréci kontrolujú etikety - Košťál, Daniel
Geneticky modifikované potraviny sú už dlhší čas kontroverznou témou rôznych odborníkov. Prieskum názorov spotrebiteľov na geneticky modifikované potraviny na vzorke respondentov z Grécka, Indonézie, Singapuru, Južnej Afriky a Poľska.