Developing industry - education links in Central and Eastern Europe - Ineson, Elizabeth M.
Otázky spolupráce medzi hospodárskou sférou a sférou vzdelávania, ktorej cieľom je rozvoj európskeho cestovného ruchu po roku 2004. Stanovenie potrieb zamestnancov cestovného ruchu z hľadiska ich vzdelania, výskumu v oblasti rozvoja manažérskych schopností a vzdelávania manažérov.