Realistický rozpočet namiesto splnených sľubov - Jaroš, Martin
Kabinet vlády R. Fica schválil realistický rozpočet na rok 2007 na úkor programového vyhlásenia vlády a predvolebných sľubov. Priority rozpočtu. Riziká. Nedostatky rozpočtu. Výdavky najväčších kapitol. Otázka prechodu na euro.