Komplementárnosť ľudského a sociálneho kapitálu - Dudová, Iveta
Poňatie sociálneho kapitálu v ekonomickej teórii a v svetovej odbornej literatúre. Vzťahy medzi ľudským a sociálnym kapitálom. Investície do ľudského kapitálu.