Zhodnotenie existujúcich podmienok obchodných partnerstiev Európskej únie s rozvojovými krajinami - Dobošová, Viera
Poskytovanie obchodných preferencií a pravidlá WTO. Obchodné preferencie EÚ rozvojovým krajinám. Prehľad obchodnej výmeny EÚ a rozvojových krajín.