Model CAPM v procese ohodnocovania majetku - Hrvoľová, Božena
Metóda založená na výnosovom princípe podľa vyhlášky MS SR č. 492/2004 o stanovení všeobecnej hodnoty majetku. Podnikateľská metóda. Model CAPM a jeho modifikácie v praxi ohodnocovania majetku.