Investovanie do podielových fondov AM SLSP - Malacká, Viera
Výhody otvorených podielových fondov. Profil správcovskej spoločnosti Asset Management Slovenskej sporiteľne (AM SLSP), jej postavenie na trhu a ňou ponúkané podielové SPORO fondy. AM SLSP umožňuje investovať aj do štyroch fondov spravovaných rakúskou správcovskou spoločnosťou Erste Sparinvest (ESPA), dcérskou spoločnosťou Erste Bank.