IAS/IFRS - Požadavky na zveřejňování - Hruška, Vladimír
Štandard IAS 7 - Výkazy peňažných tokov upravuje vykazovanie informácií o zmenách stavu peňažných prostriedkov a peňažných ekvivalentov účtovnej jednotky, prostredníctvom výkazu peňažných tokov. Peňažné toky sa v ňom triedia na peňažné toky z hlavnej (prevádzkovej) činnosti, investičnej činnosti a z financovania.