Slovenská ekonomická knižnica Ekonomickej univerzity v Bratislave - depozitná knižnica Svetovej banky - Nováková, Gabriela
Publikácie Svetovej banky sú prístupné v Informačnom centre Svetovej banky v priestoroch všeobecnej študovne Slovenskej ekonomickej knižnice (SEK) na 4. poschodí. Prehľad publikácií Svetovej banky zaradených do knižnično-informačného fondu SEK v 1. polroku 2006. Zoznam.