[Kriteriálny problém protimonopolnej politiky] - Přívara, Jan
Recenzia na publikáciu L.Dolgoša: Kriteriálny problém protimonopolnej politiky. Publikácia je rozčlenená na tri časti.Prvá časť je venovaná chronológii protimonopolnej politiky na príklade USA, druhá časť typológii protimonopolnej politiky na príklade Európskej únie a záverečná časť je spracovaná pod názvom: Náčrt riešenia kriteriálneho problému protimonopolnej politiky.