Rozvoj účtovnej teórie a jej aplikácia v praxi z interdisciplinárneho hľadiska - Šlosárová, Anna
Katedra účtovníctva Fakulty hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave zorganizovala dňa 25. 4. 2006 druhý vedecký seminár k výsledkom vedeckovýskumnej činnosti katedry s názvom Rozvoj účtovnej teórie a jej aplikácia v praxi z interdisciplinárneho hľadiska. Cieľom seminára bola prezentácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti pracovníkov Katedry účtovníctva FHI EU v Bratislave dosiahnutých pri riešení výskumných projektov a ďalších výskumných aktivít roku 2005, so zreteľom na aktuálny vývoj metodológie a potreby praxe v nasledujúcich obdobiach.