Pravidla vykazování a oceňování nehmotných aktiv podle IAS 38 - Vašek, Libor
Nehmotné aktíva, ich definovanie, spôsob zachytenia a metódy oceňovania upravuje v rámci Medzinárodných štandardov účtovného výkazníctva (IFRS) IAS 38 Nehmotné aktíva (Intangible Assets). Príklady.