Marketing vzdelávacích inštitúcií - Lieskovská, Vanda, 1961-
Absencia marketingových aktivít spôsobuje vážne problémy a bráni efektívnemu fungovaniu trhu vzdelávacích služieb. Trh vzdelávacích služieb a jeho produkt. Definovanie služby. Charakteristiky imidžu. Komponenty tvoriace imidž školy. Výrazný vplyv na tvorbu imidžu má marketingový mix, marketingová komunikácia. Medzi najvýznamnejšie nástroje marketingovej komunikácie v prípade marketingu školstva patria reklama a public relations. Autori sa sústredili na problematiku public relations.