Investovanie prostredníctvom investičných certifikátov - Šoltés, Vincent
Inovácia nástrojov používaných na finančných trhoch. Investičné certifikáty ako alternatíva podielových fondov. Charakteristika investičných certifikátov a ich druhy. Lineárne certifikáty.