Business angels as a financial resource for small and medium-sized enterprises - Bosáková, Zuzana
Obchodní anjeli (neoficiálni investori) ako zdroj financovania malých a stredných podnikov. Typy obchodných anjelov. Obchodní anjeli v Európe. Obchodní anjeli v Nemecku. Príspevky obchodných anjelov. Bariéry spolupráce medzi obchodnými anjelmi a firmami. Motivácia obchodných anjelov.