Vlastnícka štruktúra slovenského bankového sektora a tendencie jeho vývoja - Tkáčová, Daniela, 1954-
Príspevok sa zaoberá možnými tendenciami vývoja slovenského bankového sektora. Východiskom je privatizácia slovenských bánk zahraničnými subjektami a globalizačné tendencie, ktoré sa dotýkajú aj bankovníctva.