Rizikový kapitál v podmienkach SR - Trúchly, Peter
Rizikové financovanie na pokrytie potrieb podnikov v podmienkach SR. Slovenská asociácia rizikového kapitálu SLOVCA. Jej vznik, ciele, zakladajúci členovia, plnoprávni členovia, pridružení členovia. Perspektívy využitia rizikového kapitálu na Slovensku.