Development of Slovak insurance market in 1995-2004 - Kafková, Eva
Základný vývoj poistného trhu na Slovensku v období rokov 1995-2004. Koncentrácia slovenského poistného trhu. Náhrady škôd. Technické rezervy. Investičná aktivita v poisťovacích spoločnostiach.