Polemika o ekonómii - Baťo, Rado
Z obsahu: Ekonomické mýty: protimonopolná politika. Dominantné trhy a relevantné postavenie. Teórie protimonopolnej politiky. Prečo zrušiť protimonopolné zákony. Osem dôvodov na zrušenie protimonopolných úradov (podľa Dominicka Armentana).