Meranie prekážok obchodu so službami - porovnanie metodológií aplikácia na krajiny EÚ - Vančíková, Jana
Dopady odstránenia obchodných prekážok v odvetví služieb. Formy prekážok v obchode so službami. Porovnanie metód merania prekážok obchodu so službami. Aplikácia frekvenčných indexov a meranie cenovo-nákladových efektov v krajinách EÚ.