Čo sa deje vo fondoch - Brondošová, Jana
Čo sa deje vo fondoch a ako sa v nich sporiteľ na dôchodok zorientuje. Nevedomosť a nedostatočný záujem sporiteľov na dôchodok o podrobnosti svojho dôchodkového sporenia. Čo všetko by malo sporiteľov zaujímať, a kde nájdu k tomu informácie. Povinné informácie, ktoré DSS musia poskytovať - týždenne v tlači (hodnoty dôchodkových jednotiek a celkový majetok), a minimálne raz ročne musia zaslať výpis o pohyboch a stave na účte klientovi poštou. Hodnotenie dôchodkových fondov. Možnosti zmeny fondov.