Schvaľovanie, ukladanie a zverejňovanie účtovných závierok podnikov po novom - nezabudli ste? - Marková, Jana
Novely Obchodného zákonníka a Zákona o účtovníctve priniesli okrem iného zmeny týkajúce sa schvaľovania, ukladania a zverejňovania údajov z účtovných závierok pre vybrané organizačno-právne formy organizácií. Schvaľovanie účtovnej závierky a individuálnej účtovnej závierky. Uloženie účtovnej závierky do zbierky listín obchodného registra. Zverejnenie údajov z účtovnej závierky. Sankcie za nesplnenie si povinností.