K problematike výkazu ziskov a strát poisťovní - Pastoráková, Erika, 1972-
Popis a analýza výkazu ziskov a strát komerčnej poisťovne, jeho osobitosti. Definovanie opodstatnenia výkazu ziskov a strát vo finančnej analýze komerčných poisťovní. Výkaz ziskov a strát je súčasťou účtovnej závierky poisťovní.