Lisabonská konkurenčná stratégia a SR - Gonda, Vladimír
Lisabonská stratégia a budovanie znalostnej ekonomiky. Kokova správa a revízia Lisabonskej stratégie. Investície do vedy a výskumu v Európskej únii. Financovanie výskumu a vývoja na Slovensku. Konkurencieschopnosť Slovenska v medzinárodnom porovnaní. Pre Slovensko je nevyhnutné zefektívniť formy priamej a nepriamej podpory výskumu a vývoja.