Vyriešil vstup SR do Európskej únie problém chýbajúcej právnej úpravy holdingových zoskupení na Slovensku? - Šnircová, Jana, 1971-
Potreba právnej úpravy holdingových zoskupení. História a súčasný stav zoskupení holdingového typu v slovenskej ekonomike. Problémy fungovania holdingov v SR. Fungovanie slovenských holdingových zoskupení po vstupe SR do EÚ.