Návratnosť investícií do informačných technológií: empirické dôkazy z panelových dát krajín Európy - Workie Tiruneh, Menbere
Stručný pohľad na vzťah medzi informačnými technológiami a ekonomickým rastom. Vymedzenie teoretického modelu popisujúceho kanály, pomocou ktorých sa investície do IT premietnu do vysokého ekonomického rastu. Determinanty IT sektora a empirické dôkazy kľúčových determinantov IT. Hľadanie empirického dôkazu (s použitím panelových dát) o tom, do akej miery investície do sektora IT môžu akcelerovať ekonomický rast vo vybraných krajinách Európy. Popis empirického modelu, dát a výsledky regresií.