Javové podoby globalizácie na poistnom trhu v Slovenskej republike - Pastoráková, Erika, 1972-
Nový pohľad na problematiku globalizácie v oblasti poisťovníctva. Prejavy globalizácie v legislatíve upravujúcej oblasť poisťovníctva. Prejavy globalizácie v procesoch na poistnom trhu v Slovenskej republike.