Priemyselná politika Európskej únie a konkurencieschopnosť - Nemcová, Edita
Zvyšovanie konkurencieschopnosti a priemyselná politika. Stručné zhodnotenie Porterovho modelu. Porterové ponímanie priemyselnej politiky. Konkurencieschopnosť ako hlavný aspekt formovania priemyselnej politiky Európskej únie.