Spravodlivý obchod vo svete a na Slovensku - Karasová, Katarína
Hnutie Fair Trade - jeho poslanie. Princípy spravodlivého obchodu. Pomoc krajinám tretieho sveta. Hnutie Fair Trade vo svete. Najčastejšie predávané výrobky fair trade. Spravodlivý obchod na Slovensku. Činnosť združenia Fairtrade Slovakia. Ekoobchod Živica a predajňa nadácie Integra ako predstavitelia spravodlivého obchodu na Slovensku.