Je potrebné alebo aktuálne hovoriť o spoločenskej zodpovednosti obchodu? - Oreský, Milan, 1956-
Rôzne interpretácie spoločenskej zodpovednosti podniku a podnikania. Spoločenská zodpovednosť firmy podľa Fóra darcov v Českej republike. Spoločenská zodpovednosť firmy podľa Európskej komisie a EuroCommerce. Spoločenská zodpovednosť obchodu v trojuholníku vzťahov: štát - obchod - spotrebiteľ.