PR jako součást marketingového mixu - Pecková - Vorlíčková, Helena
PR ako efektívna komunikácia s tlačenými médiami. Public relations a kozmetika. Predstavovanie nových produktov na tlačových konferenciách a neformálnych stretnutiach. Včasnosť informácií a osobný kontakt s novinármi. Vyhodnocovanie vizibility značky a PR podpory.