Zo správy NBS o stave a vývoji finančného trhu
Vývoj slovenského finančného sektoru v prvom polroku 2006. Celkové aktíva a hodnota spravovaného majetku. Pre stabilitu finančného sektora je pozitívne, že približne 40 percent z nárastu aktív bolo na zdrojovej časti zabezpečených rastom vkladov domácností. Ide o relatívne stabilnejší vývoj. Počet poisťovní pôsobiacich na slovenskom finančnom trhu. Sektor dôchodkového poistenia. Porovnanie počtu finančných inštitúcií v roku 2005 a 2006. Vlastnícka štruktúra a majetkové prepojenia finančného sektora.