Cílová skupina investoři - Jalovecká, Jaroslava
Úlohou tzv. investor relations (IR) je poskytovať informácie o spoločnosti, o jej aktivitách, aktuálnych výsledkoch a perspektívach. Ciele a prostriedky IR. Dôraz na spoločenskú zodpovednosť (corporate social responsibility). Komunikácia s investormi v oblasti corporate governance (správa a riadenie spoločnosti). Inzeráty cielené na investorskú verejnosť. Webové stránky spoločností v angličtine.