Komunikovat, či integrovat? - Nejezchlebová, Linda
Public relations (PR) ako podpora pre marketingové aktivity spoločnosti. Spolupráca s personálnym oddelením. PR ako súčasť integrovanej marketingovej komunikácie. Komunikácia a spolupráca marketingového oddelenia s PR oddelením. Využitie efektívnych komunikačných kanálov.