Riešenia aj pre chudobných - Baláž, Vladimír
Veľká Británia má v stavebnom sporení dlhú tradíciu a stabilitu. Vznik prvých stavebných sporiteľní. Stavebné sporiteľne ako finančné družstvo. Vývoj biznisu stavebných sporiteľní vo Veľkej Británii. Stavebné sporiteľne dnes.