Využívanie incentívnych podujatí ako moderného nástroja motivácie v podnikoch pôsobiacich v SR - Magátová, Michaela
Výsledky realizovaného výskumu v podnikoch pôsobiacich na slovenskom trhu - zisťovanie do akej miery a za akým účelom využívajú incentívne podujatia. Incentíva ako moderný nástroj motivácie a vzdelávania. Incentíva - motivačný cestovný ruch. Incentíva v podnikoch pôsobiacich na slovenskom trhu. Využívanie incentívnych podujatí ako účinný nástroj motivácie, odmeňovania a vzdelávania sa v podnikoch na Slovensku zvyšuje.